Masaj de relaxare, anticelulitic, terapeutic, sportiv la domiciliu

200

Descriere


Bucură-te de ora ta de relaxare!

-absolvent al facultății de kinetoterapie

-tehnician maseur acreditat

-experiență în masaj și într-o continuă pregătire

Efectuez masaj de relaxare la domiciliul clientului în toate sectoarele din municipiul București, dar și in zonele limitrofe. Menționez că dețin masă de masaj!

Ședința are o durată de 60/90 minute și cuprinde masajul: piciorului, gambei, coapsei, spatelui și zona cervicală. Potrivit pentru persoanele care doresc sa se relaxeze și să reducă tensiunea musculară acumulată în decursul zilei.

Masaj Somatic:

Masajul somatic se adresează în special, dar nu numai, persoanelor care prezintă dureri musculare din cauza efortului sau menținerii unei poziții un timp îndelungat. Este un masaj în care se poate folosi mai multă forță dacă este nevoie pentru înlăturarea contracturilor și creșterea amplitudinii de mișcare.

Masaj anticelulitic:

Se realizează cu bețele de bambus și ventuze. Circulația sangvină crește la nivelul coapselor și feselor, grăbind astfel metabolismul celulei de grăsime ce o să scadă în dimesiuni. Masajul anticelulitic nu trebuie să fie dureros și nu trebuie să lase vânătăi!

Masaj Arab:

Este masajul recomandat persoanelor care suferă de oboseală musculară și migrene datorate stresului acumulat în decursul zilei. Acest masaj este un remediu excelent împotriva insomniilor prin mișcările sale lente și profunde ce îți creează o stare de relaxare observabilă de la prima ședință

Masaj de remodelare facială:

Prin întinderea fasciei musculare și mobilizarea limfei acest masaj reduce ridurile și oferă elasticitate pielii. După prima ședință, aspectul feței va fi întinerit cu 5 ani de zile!

Beneficiile masajului:

-relaxare musculară

-îmbunătățirea circulației venoase și arteriale

-hidratarea tegumentului

-ajută la refacerea musculaturii după eforturi puternice

-remediu împotriva insomniilor

Listă de prețuri:

- 200 lei/1h

- 270 lei/1,5h

*Se aplică taxă suplimentară pentru anumite zone limitrofe

De la acelasi vanzator


Masaj de relaxare, anticelulitic, terapeutic, sportiv la domiciliu

Masaj de relaxare, anticelulitic, terapeutic, sportiv la domiciliu

200

Informatii vanzator


Andrei
Andrei
Bucuresti , Romania