Scaune de bar din piele naturala de bivol sau material

1220

Descriere


SCAUNE DE BAR DIN PIELE NATURALA DE BIVOL SAU CATIFEA

Prețul acestui produs include transport GRATUIT și TVA

Comandă minimă: 2 bucăți

Material șezut: Catifea

Material spătar: Piele naturală de bivol

Construcție cadru: Oțel

Culoare cadru: Oțel vopsit electrostatic in culoarea negru

Dimensiune: 85 x 60 x 62 x 50 cm (Înalțime totală x Lățime x Adâncime x Înălțime șezut)

Stare de asamblare: Montat

Greutate maximă admisă: 130 kg

Caracteristici: Calitate, rezistență, durabilitate, confort și eleganță

Utilizare în spațiul: Interior

Brand: eScaun

Nota: Toate produsele noastre sunt făcute pentru a fi depozitate și folosite în spații interioare și fară umiditate. În cazul contrar garanția produselor nu este valabilă!

--- eScaun vă pune la dispozitie urmatoarele culori. Pielea naturală (stelvio): Gri (Grey), Verde (Green), Nisip (Sand) si Negru (Off Black). Catifea: Caramiziu (Bric 312), Ciocolatiu (Chocolate 811), Verde (Green 400), Taupe (808) si Walnut (815).

De reținut: Avem posibilitatea să fabricăm acest scaun si din alte materiale, sau pentru comenzi mai mari putem folosi si materialul clientului. Pentru detalii nu ezitati să ne contactați.

Imaginile produselor de pe site au doar rol ilustrativ, pot diferi ușor în culoare față de originalul și pot conține accesorii neincluse în pachetul standard.

Cicatricile, mușcăturile de insecte și zgârieturile naturale de pe pielea folosită, sunt lăsate ca și caracteristici de autenticitate!

Produsele noastre sunt la preț de producător

PIELEA NATURALA FOLOSITA LA PRODUSE

Piele de bivol pe scaunele si fotoliile noastre au urmatoarele caracteristici. Culorile pielii de bivol sunt spalate manual in fabrica noastra. Apoi se aplica un strat de vopsea elastică pe bază de apă pentru a preveni pierderea culorii. Pielea este apoi impregnată cu o ceară transparentă.

Acest lucru face ca pielea să fie rezistentă la substanțe lichide și alte poluări.

Toată pielea noastră respectă reglementările stricte și ghidurile UE privind utilizarea și prezența coloranților PCP, CFC, Chromo (VI) și AZO în timpul procesului de colorare. Datorită naturaleței pielii, pot apărea diferențe de culoare între diferitele loturi de culoare.

Scaune și mobilier de designer din piele de înaltă calitate, cu tapițerie din piele naturală de bivol.

Culorile ilustrate se pot abate de la realitate, de aceea va punem la dispozitie mostrele de culoare care se pot comanda contracost. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

eScaun.ro va pune la dispozitie urmatoarele culori de piele de bivol:

Pielea de bivol de înaltă calitate este numărul nostru unu atunci când vine vorba de pielea folosita pentru scaune. Pielea este prelucrată cu o grijă deosebită, vopsită manual, patinată în mod repetat și cerată, rezultând o suprafață foarte plăcută, ușor de întreținut, cu un aspect individual. Pielea de bivoliță se caracterizează printr-o structură tipică granulată în care canalele părului sunt clar vizibile. Ea se estompează în timp, dându-i caracterul tipic. Pielea este realizată pe partea granulată, care se caracterizează prin diverse leziuni, cum ar fi cicatrici vindecate și mușcături de insecte, zone cu chelie sau îngroșate. Aceste detalii dau pielii de bivol aspectul rustic, natural.

Oferim scaune cu piele Bivol în opt culori diferite.

--- Buffalo Negru (Cole)

--- Buffalo Brandy

--- Buffalo Maro inchis (Brown Washed)

--- Buffalo Cognac

--- Buffalo Cognac inchis (Dark Cognac)

--- Buffalo Rosu (Red)

--- Buffalo Galben (Yellow)

Pielea noastră Botswana este vopsită manual în Italia, rezultând o schemă de culori foarte frumoasă și uniformă. Procesul de finisare este rotunjit cu o grijă deosebită pentru a face scaunul dumneavoastră deosebit de moale și confortabil.

Oferim scaune cu piele Botswana în trei culori diferite.

--- Botswana MARO

--- Botswana COGNAC

--- Botswana TAUPE

Piele Stelvio - Aceasta este o piele de bivol specială din Asia, care este vopsită manual în Italia. Pielea noastră Stelvio este, de asemenea, tratată cu produse de îngrijire speciale care fac suprafața deosebit de strălucitoare și rezistentă la uzură.

Oferim scaune cu piele Stelvio în trei cinci diferite.

--- Stelvio NISIP (Sand)

--- Stelvio GRI (Grey)

--- Stelvio VERDE (Green)

--- Stelvio NEGRU (Off Black)

--- Stelvio MARO (Brown)

Piele Bull - piele fina de taur

Pielea Bull este formata din fibre microscopice care împreună formează o suprafață foarte plăcută și moale. Extrem de eleganta, ușor de întreținuta.

Oferim scaune cu piele Bull în patru culori diferite.

--- Bull CAMEL (Camel 09)

--- Bull FOREST (Forest 162)

--- Bull GRAFIT (Graphite 66)

--- Bull MARO INCHIS (Dark Brown 18)

CATIFEAUA SI STOFA FOLOSITA LA PRODUSE

La eScaun ai libertatea supremă de a alege intre stofa si catifea. Orice material textil poate fi folosit pe toate scaunele din colectia noastra. Dar alegerea materialului preferat poate fi uneori destul de dificilă. Suntem bucuroși să vă sfătuim în acest sens și să vă ajutăm cu câteva sfaturi practice.

Pe lângă informațiile corecte, a vedea și a simți este importantă pentru o experiență optimă a colecției noastre. De aceea, puteți solicita rapid mostre de testare. Putem trimite probele de testare la tine acasa si le poti vizualiza si compara la indemana ta, in propriul mediu.

Culorile ilustrate se pot abate de la realitate, de aceea va punem la dispozitie mostrele de culoare care se pot comanda contracost. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

eScaun.ro va pune la dispozitie urmatoarele culori pentru materiale:

--- Catifea sau velur

Cu țesătura noastră de catifea de înaltă calitate, ești mereu la modă! Structura de suprafață moale si elegantă a țesăturii de catifea face din fiecare scaun un adevărat captivant. Este o țesătură de tapițerie moale și lucioasă, extrem de potrivită pentru utilizare intensivă.

Oferim scaune cu catifea Bonnie în cinci culori diferite.

--- Caramiziu (Brick 312)

--- Ciocolatiu (Chocolate 811)

--- Verde (Green 400)

--- Taupe (Taupe 808)

--- Nuc (Walnut 815)

Catifeaua, cunoscută și sub numele de velur, este o țesătură moale și strălucitoare. Țesătura are un aspect luxos și se potrivește bine cu diferite stiluri de interior. Țesătura moale de catifea este confecționată din bumbac țesut cu bucle deschise. Buclele sunt tăiate, creând „păruri” mici care conferă catifelei aspectul său distinctiv.

Țesătura se simte moale și are o strălucire deosebită. Mobilierul din catifea este foarte potrivit pentru utilizare intensivă și este, de asemenea, foarte durabil. Caracteristica catifelei este schimbarea culorii atunci când materialul este mângâiat. Acest lucru creează nuanțe frumoase de culoare și oferă acel aspect luxos care face ca catifeaua să fie atât de populară.

Cum întrețineți catifea?

Mobilierul din catifea este usor de intretinut. În circumstanțe normale, este suficientă aspirarea regulată. Pentru a vă menține frumos mobilierul din catifea mai mult timp, este, de asemenea, important să aspreți ușor firele de păr din când în când. Faceți acest lucru mai ales în locurile în care vă așezați des, pentru a evita o oglindă pe scaun (pări turtiți care formează o suprafață vizibilă)

Pentru aspre, folosiți o cârpă ușor umedă și frecați ușor materialul cu o presiune ușoară, astfel încât firele de păr să se ridice din nou. Nu intrați în panică în caz de pete, ci reacționați imediat: tamponați imediat lichidele cu grijă cu hârtie de bucătărie nealbită sau cu un prosop curat.

Încercați să aplicați puțină presiune și să tratați întotdeauna pata din exterior spre interior. Curățați întotdeauna întreaga proprietate și niciodată o zonă mică. Impregnați din nou după curățare pentru a restabili efectul de respingere a murdăriei.

Stofa ALPIN

Țesătura Alpin este suficient de grea pentru a oferi absorbție acustică, de ex. ca țesătură pentru perdele, și suficient de moale pentru mobilier si extrem de confortabil. Proprietățile speciale ale texturii aspre fac această țesătură atât de populară. Un sentiment de confort și design este dorința multora în zilele noastre și asta creează în casă mobilierul din materialul Alpine. Structura de suprafață moale si elegantă a țesăturii de stofa face din fiecare scaun un adevărat captivant.

Oferim scaune cu stofa Alpin în o culoare.

--- Alpin NATURAL (Natural 01)

Stofa SILENT

Aceasta este o țesătură de mobilă, potrivită atât pentru tapițerie strânsă, cât și pentru tapițerie lejeră, rezistentă (, tratată cu un finisaj care respinge umezeala (dacă acționați rapid, puteți da jos vinul roșu în cel mai scurt timp) și se poate spăla la mașină la 30. grade. Silent este moale, are o prindere plină și lânoasă, un aspect bogat, iar țesutura are un aspect multicolor. Țesătură frumoasă pentru a vă acoperi canapeaua sau scaunele.

Oferim scaune cu stofa Silent în pantru culori diferite.

--- Silent CENUSIU (Ash Grey 40)

--- Silent GRI INCHIS (Dark Grey 68)

--- Silent LIVER (Liver 10)

--- Silent NATURAL (Natural 01)

De la acelasi vanzator


Scaune de bar din piele naturala de bivol sau material

Scaune din piele naturala de bivol

Banci si banchete din piele naturala sau material

Fotolii din piele naturala sau material

Scaune de bar din piele naturala de bivol sau material

1220

Informatii vanzator


eScaun.ro
eScaun.ro
Romania